Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lisa Blomqvist lämnar Tre för Geelmuyden Kiese

Publicerad: 15 augusti 2018, 07:03

Foto: Göran Segeholm, Norstedts

Byrån Geelmuyden Kiese vässar sitt strategiska erbjudande och plockar in Lisa Blomqvist som senior kommunikationskonsult.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseTre

Lisa Blomqvist lämnar Tre och ansvaret för telekombolagets press- och pr-arbete. Ny arbetsgivare blir Geelmuyden Kiese, där hon kliver in som senior kommunikationskonsult med ansvar för det strategiska och operativa arbetet.

– Lisa har förutom ett fantastiskt driv en imponerande god förståelse för kunden. Hennes
erfarenhet av digital opinionsbildning och kommunikationsstöd till olika samhällsaktörer passar perfekt med våra uppdragsgivares behov. Jag är väldigt glad över att Lisa valt att jobba med oss på GK, säger Johan Brandt, vd på Geelmuyden Kiese, i en kommentar.

Lisa Blomqvist har sedan tidigare arbetat på Westander och vid sidan om det vardagliga arbetet är hon författare, moderator och skribent. Hennes debutbok "När man vet att någon snart ska dö" släpps i september.

– Jag saknade att göra bra och smart kommunikation i frågor som jag verkligen bryr mig om. Jag har fått en nästan overklig rivstart på Geelmuyden Kiese, och är extremt taggad inför hösten. Här har jag ett team runt mig med kreativ bredd från flera discipliner och sakområden, vilket känns väldigt lyxigt, säger Lisa Blomqvist.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseTre

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.