Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Livsmedel nästa för Bodil Sidén

Publicerad: 25 maj 2015, 08:54

Bodil Sidén.

Bodil Sidén lämnar Moderaterna där hon de senaste åren arbetat som pressekreterare. Nu går hon till branschorganisationen Livsmedelsföretagen.


Ämnen i artikeln:

LivsmedelsföretagenBodil SidénModeraterna

Bodil Sidén har varit pressekreterare åt bland annat den tidigare migrationsministern Tobias Billström, samt jobbat nära Moderaternas kommunikationschef Per Nilsson. Nu senaste arbetade hon för partisekreteraren Tomas Tobé. Bodil Sidén är också andra vice ordförande i Muf.

Till sommaren börjar hon på nytt jobb – som pressekreterare på Livsmedelsföretagen.

– Jag är glad över att vi knutit till oss Bodil som med sin energi och kunskap kommer att utveckla och stärka våra medierelationer, digitala kanaler och strategiska kommunikation. Livsmedelsföretagen fortsätter att ligga i framkant i vårt kommunikations- och förändringsarbete, säger Marie Söderqvist, vd för Livsmedelsföretagen, i en kommentar.

Själv ser Bodil Sidén fram emot utmaningen:
– Mat är mycket känslor och något som alla har en relation till, det gör kommunikationen spännande. Dessutom står svensk livsmedelsindustri för omfattade export och många arbetstillfällen som är viktiga för Sverige.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.