Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lotsens grundare till Diplomat

Publicerad: 12 oktober 2015, 14:57

Lotsen Kommunikations grundare Magnus Carlsson blir senior rådgivare på Diplomat.


Ämnen i artikeln:

Diplomat Communications

För några veckor sedan skrev Resumé om att pr-byrån Lotsen går i konkurs. Nu har Magnus Carlsson hittat en ny arbetsplats i Diplomat efter att ha jobbat på Lotsen de senaste 15 åren.Han ska stärka Diplomats erbjudande inom public affairs.

– Vi har genom åren vid olika tillfällen haft samarbeten med Magnus Carlsson, alltid med goda erfarenheter. När Magnus nu ansluter till byrån blir han en viktig kraft i vårt arbete med att fortsätta utveckla vår redan framgångsrika tjänst, säger Oscar Hyléen, koncernchef och partner på Diplomat, i en kommentar.

Magnus Carlsson börjar på Diplomat i dag.

– Det känns mycket inspirerande att inleda en ny fas genom att börja på Diplomat Communications. Diplomat är en byrå som jag följt med intresse sedan starten för tolv år sedan och alltid haft stor respekt för. Jag tar med mig min egen långa erfarenhet av rådgivning inom politik och samhällsfrågor och ser fram emot att vara delaktig i byråns fortsatta utveckling, säger Magnus Carlsson.

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Diplomat Communications

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.