Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lotta Brattin lämnar Forsman & Bodenfors för Hobo Hotell

Publicerad: 29 augusti 2019, 11:01

Foto: Pressbild/Maîtres

Den tidigare Acne-vd:n och Ibeyostudios grundare Lotta Brattin lämnar sin roll som account manager på Forsman & Bodenfors. Istället tar hon över som general manager på Hobo Hotell i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Lotta Brattin är en veteran inom den svenska mode- och reklambranschen. I slutet av 90-talet var hon som vd med och la grunden för Acne Jeans för att några år senare grunda kommunikationsbyrån Ibeyostudio. Efter 15 år som vd på Ibeyostudio gick hon 2017 vidare till en tjänst som vd på startup-bolaget Maîtres för att hösten 2018 återvända till reklambranschen och Forsman & Bodenfors.

– Att jobba på byrå har i sig aldrig varit ett mål för mig. Att jobba på en arbetsplats
som Forsman Bodenfors har däremot varit det. Här råder en helt unik kultur där
kreativitet, grupparbete och snällhet står i fokus. Jag är så oerhört stolt över att
få kalla mig lagkamrat till alla dessa briljanta människor som jobbar här, berättade hon i samband med att hon tog klivet till Forsman & Bodenfors.

Ett år senare väljer hon återigen att gå vidare, den här gången till en tjänst som general manager på designhotellet Hobo i Stockholm. Hotellet grundades för knappt tre år sedan och bakom Hobo står den norska hotellmagnaten Petter Stordalen.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.