Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag11.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Lotta Gray till Cancerfonden

Publicerad: 25 Januari 2019, 13:16

Journalisten Lotta Gray har länge varit en profilerad röst på cancerområdet. Nu ansluter hon som projektledare till Cancerfonden.


Lotta Gray har de senaste 17 åren arbetat för olika titlar inom Aller-koncernen. Senast har hon haft en tjänst som redaktör på tidningen Hänt där hon främst jobbat med tidningens event.

Vid sidan av sitt jobb driver hon även bloggen Vimmelmamman. Lotta Gray startade bloggen 2005, samma år som hon själv drabbades av cancer. Läsarna kunde länge följa hennes kamp mot cancern, en cancer hon i dag är friskförklarad från, men numera bloggar hon mer allmänt om cancerfrågan.

Nu ansluter hon till Cancerfonden som projektledare på pr-sidan.

– Jag har i mitt nya uppdrag hos Cancerfonden en viktig uppgift, att knyta till mig nyckelpersoner och att öka synligheten och engagemanget för frågan i syfte att samla in pengar till den främsta cancerforskningen, så att färre ska drabbas och fler ska överleva sin cancer, säger Lotta i en kommentar.

Lotta Gray kommer att rapportera till Cancerfondens pr- och presschef Agnes Palinski.

– Lotta har med sig ett värdefullt nätverk med långvariga relationer och en gedigen kunskap från mediabranschen som vi kommer att ha stor nytta av. Vi ser mycket fram emot att hon tillsammans med oss fortsätter att utveckla vårt PR- arbete och bredda vårt nätverk av viktiga samarbetspartners och ambassadörer, berättar Agnes Palinski.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.