Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lowe Brindfors värvar från Perfect Fools

Publicerad: 20 februari 2012, 10:53

Markus Björk

Lowe Brindfors förstärker sin digitala satsning med Markus Björk från Perfect Fools.


Markus Björk blir Executive Digital Producer på Lowe Brindfors. Han kommer närmast från Perfect Fools. Värvningen av Markus Björk är en i raden av rekryteringar som stärker Lowe Brindfors digitala satsning – och fler kommer det att bli. Byrån söker fler producenter och designers för de digitala uppdragen.

– Lowe Brindfors står inför en väldigt spännande resa med många digitala uppdrag. Det ska bli grymt kul att vara med och driva det digitala utbudet på byrån och se till att Lowe Brindfors fortsätter att leverera förstklassig digital kommunikation, säger Markus Björk.

– Markus har gedigen erfarenhet av att arbeta med internationella uppdrag för de bästa byråerna i världen. Han kommer att bli en utmärkt förstärkning. Idag är flera av våra största uppdrag helt webbaserade, på Magnum har vi till exempel den digitala delen av det internationella uppdraget, säger Johan Öhlin på Lowe Brindfors.

Erika Siljendal

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.