Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

LRF Media värvar Expressenchef

Publicerad: 17 november 2017, 13:23

Kristina Pousette och Anna Bratt rekryteras av LRF Media.

Kristina Pousette har haft flera chefspositioner på Expressen nu får hon en nyckelroll i varumärkenas digitalisering som Land-familjens onlinechef. Samtidigt blir Anna Bratt ny chefredaktör för Land Lantbruk och Land Skogsbruk.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Kristina Pousette lämnar rollen som konverteringschef på Expressen och blir onlinechef för Land-varumärkena Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk.

– LRF Media gör innehåll som verkligen påverkar människors liv, på riktigt. Det tycker jag ska bli så spännande och häftigt att få vara med och utveckla digitalt, säger Kristina Pousette i en kommentar.

Samtidigt rekryteras Anna Bratt som chefredaktör till Land Lantbruk och Land Skogsbruk, med uppdraget att leda den starka redaktionen vidare mot nya stordåd.

– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med Land Lantbruk och Land Skogsbruk. De tar upp aktuella och viktiga frågor som rör de gröna näringarna, landsbygden och de som lever och arbetar där, säger Anna Bratt, som nu lämnar chefredaktörsstolen på Funktions i Fokus, och dessförinnan har ett förflutet som nyhetschef på DN i en kommentar.

Anna Bratt efterträder Lena Johansson som blir politisk chefredaktör på Land Lantbruk.

LRF Media har det senaste året ändrat riktning och har nu en tydlig tillväxtstrategi. Först investerade mediehuset i Skira, tjänsten som erbjuder  lantbrukare prisjämförelser på sina grödor, och för ett par dagar sedan lanserades Väder.se, med ambitionen att leverera Sveriges säkraste väderprognoser. Satsningarna för mediehuset framåt i snabb takt, men det är bara början.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.