Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

LRF Medias vd får gå

Publicerad: 15 oktober 2015, 07:44

Ruben Jacobsson lämnar sitt uppdrag som vd för LRF Media. Ann Henriksson som i dag är avdelningschef för affärsutveckling och it på LRF, har utsetts till tillförordnad vd för bolaget.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Enligt ett pressmeddelande har styrelsen träffat en överenskommelse om att Ruben Jacobsson lämnar uppdraget som vd för LRF Media.

– Det har varit ett slitsamt omställningsår i LRF Media och jag har förståelse för att styrelsen vill ge fortsatt energi för att utvecklas i det nya medielandskapet, säger Ruben Jacobsson i ett pressmeddelande.

LRF Medias styrelse påbörjar nu arbetet med att hitta en ny vd. Under tiden har LRF Medias styrelse beslutat att tillsätta Ann Henriksson som tillförordnad.

– Ann ansvarar i sin nuvarande roll för ägar- och affärsutvecklingsfrågor och har arbetat nära LRF Medias ledning under det senaste året. Ann är en klok och trygg ledare som kan ge LRF Media stabilitet i det fortsatta arbetet framåt till dess att en ordinarie VD är på plats, säger styrelseordföranden Anders Källström i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.