Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lycke Ramel lämnar Oh My för Forsman

Publicerad: 31 augusti 2016, 11:08

Lycke Ramel.

Foto: Christian Gustavsson

Tar stort kliv – går från contentbolag till byråjätten Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Oh MyForsman & Bodenfors

På contentbyrån Oh My, där Lycke Ramel har jobbat i drygt ett och ett halvt år, har hon haft roller som skribent, koordinator, copywriter och redaktör. Men nu väntar nya uppdrag som skribent/redaktör på Forsman & Bodenfors.
– Oh My har gett mig en bra grundstomme att stå på, men nu är jag redo för nästa steg framåt. Hos Forsman & Bodenfors kommer jag kunna kombinera mina tidigare journalistkunskaper med nya erfarenheter, och addera ett stort lass kreativitet, säger hon till Resumé.

Den nya rollen på F&B innefattar ett övergripande textansvar, där hon kommer göra allt ifrån att skriva content för diverse plattformar till att sköta sociala medier.
– Att få bli en del av Forsman & Bodenfors känns såklart fantastiskt och stort. Jag är riktigt peppad och tror att det kommer bli hur bra som helst.

Tiden på Oh My beskriver Lycke Ramel som lärorik och rolig.
– Jag har breddat mitt skrivande och mina kunskaper kring hur man lyckas engagera och nå ut med content marketing. Vill även ge en stor eloge till alla chefer och kollegor på Oh My som lyckats skapa en väldigt unik atmosfär av vänskap och glädje under ett och samma tak.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Oh MyForsman & Bodenfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.