Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lynxeye rekryterar McCanns tidigare vd

Publicerad: 27 augusti 2018, 09:05

Marie Schnell Carlén går in som senior client director på Lynxeye, där hon kommer jobba nära kundernas affärer.


Ämnen i artikeln:

McCannLynxEyeMarie Schnell Carlén

Marie Schnell Carlén kommer senast från rollen som vd för McCann i Sverige. Nu står det klart att hon blir senior client director på managementkonsultbolaget Lynxeye, där hon kommer att jobba nära kundernas affärer.

– Lynxeye har länge toppat listan över företag jag skulle vilja arbeta på och varumärkesstrategi är det område jag brinner mest för, så det här jobbet känns som en perfekt matchning, säger Marie Schnell Carlén i en kommentar.

Marie Schnell Carlén har varit verksam inom reklam och marknadsföring i över 20 år och haft uppdrag som strategisk projektledare med uppdragsgivare som SEB och 3 i Sverige, Nordea på nordisk nivå samt Getinge globalt.

– Vi tycker att Marie har en spännande profil med senior erfarenhet av att jobba med förändringsarbete i stora bolag, både marknadsmässigt och kommunikativt, säger Christian Ihre, grundare av Lynxeye. Hon kommer in med kompletterande erfarenheter som vi tror kan vara värdefulla i vårt arbete med att driva syftesdriven förändring i samarbete med våra kunder.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.