Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

MåBra värvar Malin Wollin

Publicerad: 12 Februari 2018, 08:54

I dag börjar författaren och kolumnisten Malin Wollin att Aller Medias hälsosajt blogga på mabra.com.


Ämnen i artikeln:

BloggareTidskrifterAller Media

–  Vi är otroligt glada över att ha rekryterat Malin Wollin till MåBra. Vi har länge beundrat Malin för hennes personliga och roliga sätt att dela med sig av sin vardag, sina känslor och tankar. Hon vågar vara äkta, vanlig och härligt operfekt! Hon är en fantastisk skribent med en unik stil som får oss att både skratta högt, hoppa till av förvåning och nicka igenkännande, säger Liselotte Stålberg, chefredaktör på MåBra i ett pressmeddelande.

Förutom bloggen kommer Malin Wollin att medverka i tidningen MåBra.

– När jag tänker på Må bra så tänker jag på nya friska och sunda tag, snygga tag. Och att jag blivit headhuntad av detta krispiga varumärke känns som ett kvitto på att jag se ut att må bra,  säger Malin Wollin i en kommentar

Även influencerprofilen Laila Högfeldt har rekryterats till MåBra

– Laila har briljerat från dag ett! Hon är enormt proffsig och har snabbt blivit en nyckelperson för högklassigt innehåll och viktiga samarbeten. En drömrekrytering helt enkelt, Jennie Sandberg, digital redaktör på MåBra i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.