Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Magdalena Bonde tar över vd-rollen på Ports group: ”Har stor tillväxtpotential”

Publicerad: 29 september 2021, 09:44

Foto: Pressbild

Ports Groups förre vd, Patrik Simson, går i mitten av november över till Klimator. Nu har man hittat hans ersättare i Magdalena Bonde. ”Hennes gedigna bakgrund som ledare och erfarenhet av varumärken och digital omställning gör henne till helt rätt person,” kommenterar styrelseordföranden Jakob Svärdström.


Ports Group arbetar med varumärkesskydd och arbetar med bland annat Spotify och Folksam genom en SaaS-baserad modell. Enligt pressmeddelandet kommer digitaliseringen av varumärken, och i det skyddandet av varumärket, bli allt mer avgörande i en snabbt digitaliserande värld. 

I maj i år meddelade Klimator att man utser Patrik Simson till vd, och att han därför kommer lämna Ports group. Hans ersättare blir Magdalena Bonde, som senast kommer från Eniro där hon arbetat som koncernchef. Hon kommer även bli delägare i Ports group.

– Ports Group är ett jättespännande SaaS-bolag med stor tillväxtpotential och jag är så glad för den här möjligheten att få komma in som vd och delägare, säger hon i ett pressmeddelande.

Innan Eniro har hon arbetat i styrelsen på Fyndiq och Confident Living, samt haft ledande roller i Mogul och EMM Bolaget. Hon tillträder som vd den 11 oktober. 

– Vi är stolta och glada över att kunna presentera Magdalena Bonde som ny vd. Magdalenas gedigna bakgrund som ledare i allmänhet, och långa erfarenhet av varumärken och digital omställning i synnerhet, gör henne till helt rätt person att leda och utveckla Ports group, säger Jakob Svärdström, styrelseordförande för Ports group.

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.