Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Magnus Palm ny vd för iProspect

Publicerad: 29 juni 2018, 07:02

Magnus Palm, tillträdande vd iProspect och Mattias Behrer, koncernchef Dentsu Aegis Network.

Foto: Pressbild

Magnus Palm lämnar rollen som vd för Creuna och förstärker performance-byrån iProspect.


Dåvarande vd Henrik Lidroth fick i januari 2018 uppdraget att leda Dentsu Aegis koncernens erbjudande i västra och södra Sverige. Magnus Palm lämnar nu Creuna för att ersätta honom som ny vd för iProspect.

– Jag har under hela min karriär haft ett brinnande intresse för digital utveckling, kommunikation och att skapa affärsvärde. Jag är imponerad av vad iProspect hittills har åstadkommit inom performance marketing och för den kunskap och passion som finns så väl inom iProspect som inom de andra byråerna inom Dentsu Aegis kring affärsdrivande kommunikation. Efter en spännande utvecklingsresa med Creuna känns detta som en perfekt match och en väldigt rolig utmaning. Jag ser fram emot att lära känna våra kunder och vidareutveckla iProspect tillsammans med alla mina nya smarta kollegor, säger Magnus Palm, tillträdande vd på iProspect, i en kommentar.

Magnus Palm har sedan tidigare varit verksam som managementkonsult med fokus på digital transformation inom Acando, Etransformer och Quaint Strategy. Han har också varit IT-chef för Envirotainer, med ansvar för team i Stockholm, Frankfurt, Dallas och Singapore.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.