Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Magnus Rösman blir vd på Stylt

Publicerad: 3 oktober 2016, 12:13

Magnus Rosman tillsammans med Stylts grundare och kreative chef Erik Nissen Johansen

Magnus Rösman har en karriär fylld med blandade erfarenheter. Nu blir han ny vd på design- och konceptbyrån Stylt.


Ämnen i artikeln:

Magnus Rösman

Magnus Rösman har regisserat flera musikvideos åt Håkan Hellström och över hundra reklamfilmer med ICA-Stig i centrum. Han har jobbat på Valentin & Byhr, CP+B och senast som regissör på Giants & Toys. Som ny vd för designbyrån Stylt tar han klivet in i en ny bransch.

– Magnus har en verkligt gränsöverskridande bakgrund som är perfekt för uppdraget, säger Stylts grundare och kreative chef Erik Nissen Johansen i ett uttalande.

Designbyrån från Göteborg har merparten av uppdragen utanför Sverige. Just nu pågår en rad stora projekt i bland annat Tyskland, Finland, Baltikum och Danmark samt inte mindre än tre uppdrag i Schweiz. Arbetet omfattar allt från varumärkes- och konceptutveckling till inredningsarkitektur och grafisk design.

– Jag ser fram emot att leda och vidareutveckla Stylt som en oberoende, färgstark och kreativ designbyrå som skapar extraordinära upplevelser både på hemmaplan och ute i världen, säger Magnus Rösman i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Magnus Rösman

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.