Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Magnus Wistam tar över MSLGroup

Publicerad: 24 januari 2017, 12:40

Magnus Wistam lämnar produktionsbolaget MAG5 för MSLGroup

Magnus Wistam har rekryterats till rollen som vd för MSLGroups svenska verksamhet.


Ämnen i artikeln:

VdMSLGroupPR-Byråer

I somras stod det klart att MSL:s Sverigegrundare och vd Jan Lindow lämnar bolaget efter 16 år. Nu är hans ersättare klar.

Magnus Wistam
kommer närmast från rollen som vd för produktionsbolaget MAG5, inom Endemol Shine gruppen och har tidigare bland annat varit vd för Efva Attling AB och för Grey Advertising. Han tillträder sin nya roll senast den 1 april.

Med rekryteringen av Magnus Wistam vill MSLGroup nå närmare sin ambition att kunna leverera ett 360-erbjudande inom marknadskommunikation.

– Framtidens kommunikation handlar om att kunna erbjuda kreativa, integrerade lösningar värda att dela och jag lockas av MSLGroups breda synsätt och samarbetsmöjligheterna med andra byråer inom Publicis, säger Magnus Wistam i ett pressmeddelande.

– Rekryteringen av Magnus Wistam befäster MSLGroups inriktning mot att erbjuda det mest integrerade och mest heltäckande erbjudandet på marknaden. Jag ser fram emot att samarbeta med honom, säger Guillaume Herbette, global chef för MSLGroup.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

VdMSLGroupPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.