Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Make Your Mark byter vd

Publicerad: 17 augusti 2021, 08:08

Make Your Marks nya vd Evelina Stucki


Evelina Stucki blir ny vd för contentbyrån Make Your Mark när Jonas Terning väljer att lämna byrån. Hon hämtas från OTW – ett annat bolag inom Aller Medias byrånätverk Ahead Group.


Ämnen i artikeln:

Make Your MarkAller MediaAhead Group

Efter tre och ett halvt år lämnar Jonas Terning vd-posten på Make Your Mark och går nu vidare till customer platform-bolaget Planhat.

Han efterträds av Evelina Stucki som har arbetat på OTW i tio år, de senaste tre åren som konceptchef, där hon haft ansvaret för OTW:s säljerbjudande och byråns kreativa team.

– Evelina har kompetensen och drivet att ta Make Your Mark till nästa nivå så det är en väldigt kul att hon tar över. Vi har jobbat ihop i många år och jag vet att hennes erfarenheter, kunskap om hantverket och förmåga att tänka nytt gör att hon passar otroligt bra för rollen, säger Marcus Wikner, vd för Ahead Group i ett pressmeddelande. 

Jonas Terning har arbetat inom Aller-koncernen i tio år och har förutom rollen som vd på Make Your Mark varit chefredaktör på tidningen Café. Under hans tid på contentbyrån har bolaget växt med god lönsamhet. 

– Jonas har gjort ett väldigt bra jobb och utvecklat Make Your Mark på ett enastående sätt. Det är tråkigt att han slutar men samtidigt har jag full förståelse för att han efter alla dessa år vill prova något nytt, kommenterar Marcus Wikner. 

Jonas Terning:

– Resan med Make Your Mark har varit den roligaste i mitt yrkesliv, så det är med dubbla känslor jag hoppar på en ny utmaning i en spännande bransch. Med de kollegor som är på plats, de uppdragsgivare vi har och med den kreativa och strategiska skärpa som Evelina Stucki som ny vd tillför är jag övertygad om att byråns resa bara börjat. Det blir spännande att följa det från sidan.

Make Your Mark

Make Your Mark ingår i det nordiska byrånätverket Ahead Group som består av ett tiotal bolag. Ahead Group är en del av Aller media som är ett helägt dotterbolag till Aller Holding med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Under räkenskapsåret 2019/2020 omsatte byrån 126 miljoner kronor och gjorde en vinst på 15 miljoner kronor.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News