Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Malin Åkersten blir kreativ chef på Reform Act

Publicerad: 31 Januari 2019, 14:49

Malin Åkersten ansluter till Reform Act från Futurniture där hon bland annat arbetat med IKEA.

Reform Act storsatsar kreativt och gör två rekryteringar: Malin Åkersten i rollen som creative director och Martin Drejenstam Johansen som copywriter.


Ämnen i artikeln:

Creative directorReform Act

Rekryteringarna är en del i strategin att sprida byråns kampanjkommunikation som drivs av engagemang till fler aktörer, bland annat till näringslivet och offentliga kunder.

Malin Åkersten tar över som creative director efter medgrundaren Jacob Åström, som istället blir creative director för byråfederationen Reform Society där Reform Act ingår.

Hon har en lång erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation i sin roll som copywriter. Senast kommer Malin Åkersten från Futurniture där hon arbetat med kunder som Batteriåtervinningen, AP7 och IKEA. Tidigare har Malin Åkersten även arbetat som podcastproducent och konceptutvecklare på radioproduktionsbolaget Filt med uppdragsgivare som Statens Medieråd och MSB.

– Att få vara med och utveckla en byrå som både drivs av och skapar engagemang är mitt drömjobb. Jag tror och hoppas att min och Martins erfarenhet från den kommersiella världen stärker Reform Acts erbjudande ytterligare, säger Malin Åkersten i ett pressmeddelande.

Martin Drejenstam Johansen är copywriter med som tidigare arbetat mot kunder som Alcro, Electrolux och Röda korset.

– I en tid då många företag vill manifestera sitt engagemang för miljö och samhälle, känns det kul att jobba för uppdragsgivare som har dessa frågor i sitt dna. Samtidigt ser jag stor potential i att lyfta Reform Acts kunskap kring engagemangsdriven kommunikation till fler typer av kunder. Så att ännu fler kan vara med och förändra saker på riktigt, säger Martin Drejenstam Johansen i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Creative directorReform Act

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.