Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Malin Selander blir nordisk kommunikationschef på Sats

Publicerad: 30 april 2019, 10:36

Malin Selander.

Foto: Charlie Bennet

Tele2:s tidigare kommunikationschef Malin Selander har rekryterats till rollen som nordisk kommunikations- och pr-chef på Sats.


Ämnen i artikeln:

SatsTele2

Tele2:s kommunikationschef Malin Selander valde att lämna bolaget i samband med omorganisationen av kommunikationsavdelningen som skedde i samband med sammanslagningen med Com Hem.

Nu står det klart att hennes nya uppdrag blir som nordisk kommunikations- och pr-chef på Sats, med ansvar för den svenska, norska, danska och finska marknaden. Hon tillträder sin nya roll den 1 maj.

– Sats har en stark vision, "We will make people healthier and happier", som matchar väl med mina egna värderingar och intressen. Därför är det med stort engagemang och mycket energi som jag tar mig an mitt nya uppdrag. Jag ser framemot att utveckla Sats kommunikationsarbete, både internt och externt, och jag kommer känna en enorm stolthet över att representera ett företag som bidrar till samhällets välmående, säger Malin Selander i ett pressmeddelande.

Sats befinner sig just nu i en tillväxtfas där stora satsningar görs på marknadsföring och kommunikation.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

SatsTele2

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.