torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Malmöbyrån Resultify värvar marknadsförare

Publicerad: 2 oktober 2018, 07:00

Foto: Pressbild

Allex Olsson och Lovisa Stefors förstärker Resultify med uppdrag hjälpa kunder med rådgivning, Facebook-marknadsföring och kampanjer.

Ämnen i artikeln:

FEWResultify

AH

Alex Hartelius


Malmöbyrån Resultify ser en bransch i stor förändring. Det blir allt tydligare att teknisk kompetens, strategisk kompetens och kreativitet måste samverka. Med rekryteringen av marknadsförarna Allex Olsson och Lovisa Stefors hoppas man på rätt kompetens i byråns framtida utveckling.

Lovisa Stefors kommer närmast från den digitala mediebyrån Emerse, där hon jobbat med programmatic advertising och automatiserade annonsköp.

– På Resultify kommer jag främst att jobba med Facebook- och AdWords-annonsering och kampanjer. Personligen tycker jag också om att skriva, säger Lovisa Stefors i en kommentar.

Allex Olsson kommer närmast från pr-teamet på FEW.  På Resultify kommer han att jobba som rådgivare och kundansvarig.

– Jag är väldigt intresserad av mötet mellan traditionell PR och tekniska lösningar. Det känns som om Resultify vilar på en teknisk grund och varje bra eller snygg idé måste motiveras med tekniska insikter. Eftersom jag har bred kunskap inom marknadsföring kommer jag att vägleda våra kunder i hur de bäst når sina mål och ser resultat av sina aktiviteter, säger Allex Olsson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev