Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mångfaldigt prisbelönt projektledare till Bohmans nätverk

Publicerad: 16 juni 2020, 11:49

För två år sedan sa Forsman & Bodenfors mångårige projektledare Olle Victorin att han skulle gå i pension. Nu återvänder han till branschen som chefsrekryterare på Bohmans nätverk.


Ämnen i artikeln:

Bohmans NätverkForsman & Bodenfors

Efter 28 år som projektledare på Forsman & Bodenfors gick Olle Victorin, som var byråns 13:e anställda, 2018 i pension. Då hade han hunnit med och samla på sig en meritlista, bland annat fem grand prix i Cannes Lions, som skulle göra vem som helst i reklambranschen avundsjuk. För Resumé berättade han att han skulle använda den utvidgade fritiden till att resa och att vara med familjen.

Nu visar det sig att pensionen inte blev speciellt långvarit, Olle Victorin gör nämligen comeback i branschen. Den här gången har han flyttat över till rekryteringssidan och Bohmans nätverk där han får rollen som chefsrekryterare.

– Jag ser mycket fram emot att ansluta mig till Bohmans Nätverk, det här blir en spännande och helt ny utmaning för mig, säger Olle Victorin i ett pressmeddelande.

Utöver rekrytering kommer Olle Victorin även att jobba som rådgivare och mentor till seniora projektledare och byråledare samt stötta Bohmans inhouse-kunder.

– Olle har unika insikter och erfarenheter som är värdefulla i en speciell tid, med nya behov av rådgivning. Han stärker vårt erbjudande på många sätt, med sin bas i den dynamiska Göteborgsregionen, säger Erik Haglöf, vd på Bohmans nätverk.

Bland kunderna Olle Victorin jobbat med tidigare i karriären finns bland annat Volvo, Ikea och SJ.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.