Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Maniola Studios värvar från Prime och Superblocks

Publicerad: 17 oktober 2019, 08:48

Erik Isberg och Kim Kjellbom

Sedan starten för ett och ett halvt år sedan har Maniola Studios vuxit från tre till sex anställda. De två senaste tillskotten är Erik Isberg och Kim Kjellbom från Prime respektive Superblocks.


– Vi har fått bra fäste för vårt erbjudande och det har visat sig vara uppskattat bland våra kunder att vi snabbt kan omsätta strategi till handling. Nu utökar vi teamet för att möta efterfrågan och vässa vår kompetens ytterligare, säger Mathias Westphal, vd på Maniola Studios i en kommentar.

Erik Isberg har en bakgrund inom marknadskommunikation och pr, senast som digital strateg på Prime. På Maniola Studios stärker han upp bolagets erbjudande inom datadriven marknadsföring.

Kim Kjellbom kommer senast från en roll som kommunikationsansvarig på blockchainstartupen Superblocks. På Maniola Studios kommer hon främst att arbeta med marknadskommunikation och varumärkesutveckling.

Maniola Studios hjälper startups och etablerade bolag med affärsutveckling, innovation och tillväxtmarknadsföring. På kundlistan finns bland andra Alumni, Min Doktor, Socialstyrelsen, Preglife och Pernod Ricard.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.