Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Margaux Dietz och Daniel Redgert kliver in som strategiska rådgivare i Bambuser

Publicerad: 8 maj 2020, 09:11

Bambuser har rekryterat influencern Margaux Dietz och byrågrundaren Daniel Redgert till sitt Advisory Board.


Ämnen i artikeln:

Margaux DietzDaniel RedgertInfluencer

Livevideotjänsten Bambuser har under de senaste månaderna tagit kliv framåt i sin satsning på live-shopping och bland annat samarbetat med Nakd och Lyko. För knappt en månad sedan tog bolaget in 100 miljoner kronor i syfte att expandera.

Nu tar Margaux Dietz och Daniel Redgert plats i det advisory board som bolaget inrättade tidigare i år som där syftet är att rekrytera expertis inom tillväxtstrategier för Live Video Shopping, rådgivare som också ska ge en opartisk feedback på bolagets kommande planer.  

Margaux Dietz är en av Sveriges största influencers och en av de första personerna att guida tittarna i en liveshopping-session för Stronger tidigare i år.  

Daniel Redgert är grundare och vd för kommunikationsbyrån Redgert Comms. Under Spinngalan år 2019 utnämndes Daniel till Sveriges mest inflytelserika PR-konsult i digitala medier, då han vann Cision PR Influencer Award. 

–  Min ambition är att introducera Bambuser för några av världens största företag och influencers och vi har inlett några riktigt spännande dialoger, säger Daniel Redgert i en kommentar. 

Sedan tidigare ingår Tom Xiong och Jacob Lovén från Digitala Draken i Bambusers Advisory Board. 

– Bambuser skalar upp på alla plan för att möta den växande efterfrågan och därför är Margaux och Daniel, som är bäst inom sina respektive fält, ett viktigt tillskott till vår advisory board, säger Maryam Ghahremani, vd på Bambuser i en kommentar. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.