Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Maria Hoffstein till Navigator

Publicerad: 14 juli 2016, 07:09

Maria Hoffstein.

Foto: Pressbild/Navigator

Maria Hoffstein lämnar Pyramid


Ämnen i artikeln:

PyramidNavigatorLeif Lindau

Hon har många år bakom sig som beställare av kommunikationstjänster samt kommunikationsdirektör inom livsmedelsindustrin. Nu senast har Maria Hoffstein jobbat som account director på Pyramid.

Hon ser nu fram emot att ta plats på Navigator, där hon kommer att ansvara för kunder som Siwertell och Diab.
– Här finns ett komplett utbud av tjänster och ett sätt att arbeta som sammanfaller med min syn på hur riktigt bra kommunikation skapas. Navigator är affärsinriktade och möter kunderna i kärnproblematiken. Först sedan frågar man hur kommunikation kan lösa problemet. Det är så man skapar framgångsrik kommunikation som ger affärsnytta, kommenterar hon.

Enligt Leif Lindau, vd på Navigator, är ambitionen att byrån ska växa med 50 procent de kommande åren, och nyrekryteringen är därmed den första av flera.
– Vi är väldigt glada att kunna hälsa henne välkommen till Navigator. Med sin kunskap och erfarenhet stärker vårt strategiska erbjudande inom B2B, säger han.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

PyramidNavigatorLeif Lindau

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.