Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Marknadschefen lämnar Stadium efter oenighet

Publicerad: 10 november 2016, 08:45

Victoria Appelquist började på Stadium 2014. Nu slutar hon.

Stadiums prisbelönta marknadschef Victoria Appelqvist slutar på sportkedjan. – Vi har gemensamt konstaterat att vi har lite olika syn på hur Stadium ska utvecklas framöver och utifrån detta har vi i samförstånd tagit beslutet att gå skilda vägar, säger vd Karl Eklöf.


Ämnen i artikeln:

StadiumVictoria Appelqvist

För tre veckor sedan korades Victoria Appelqvist till Sveriges bästa marknadschef av Resumé i kategori sporthandel. Stadium hade lyckats positionera sig bäst bland konkurrenterna under året, bland annat tack vare det nya butikskonceptet Stadium Pulse.

Men marknadsföringen kommer i fortsättningen alltså inte att ledas av Victoria Appelqvist. Hon lämnade Stadium den 28 oktober och som tillfällig lösning har vd:n Karl Eklöf klivit in som tf. marknadschef.

Även om de enligt honom "gemensamt konstaterat att vi har lite olika syn på hur Stadium ska utvecklas" menar han att det inte är någon konflikt som ligger bakom avhoppet.

– Det finns ingen konflikt utan vi har gemensamt kommit överens om att gå skilda vägar, skriver han i ett mejl.

Var har hon börjat i stället?
– Victoria slutade på Stadium för knappt två veckor sedan. Vad hon ska göra härnäst får ni prata med henne om, men nu väntar nya utmaningar och jag önskar henne all lycka till med det.

Vem har tagit över hennes tjänst?
Jag har tagit som tillförordnad marknadsdirektör tills vi har en ny person på plats. Vi kommer att inleda rekryteringsprocessen av en ny marknadsdirektör inom kort.

Resumé har även sökt Victoria Appelqvist utan framgång.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

StadiumVictoria Appelqvist

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.