Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Marta Karlqvist blir nordisk chef på BCW

Publicerad: 1 november 2018, 09:35

Foto: Maria Cruseman

I den nyinrättade rollen ska Marta Karlqvist


Ämnen i artikeln:

Marta Karlqvist

I februari tidigare i år beslutade WPP att de två byråerna Cohn & Wolfe och Burson Marsteller skulle komma att slås ihop och i september stod det klart att tidigare Cohn & Wolfe-chefen Marta Karlqvist skulle leda den nya byrån som fått namnet BCW.

Nu får hon återigen en ny roll på byrån när BCW instiftar rollen som nordisk chef.

– Under sin tid som vd har Marta Karlqvist etablerat byrån som en av de mest framgångsrika på sin marknad, och byggt upp en organisation som är en av de mest kreativa, integrerade och prisbelönta delarna av hela nätverket. Jag är övertygad om att Marta kommer att nå stora framgångar i den nya rollen, säger Scott Wilson, President BCW Europe & Africa.

I ett pressmeddelande skriver BCW att den nya rollen speglar den vikt man lägger på den nordiska marknaden där man har kontor i Norge, Finland, Danmark, Island och Sverige. Tanken är att den nya rollen ska underlätta cross market-lösningar.

– Jag är ödmjuk, stolt och glad över att få den här chansen, utöver det ansvar jag redan har för BCW Sverige. Vi ser en tydligt ökad efterfrågan på sammanhållna lösningar för hela Norden från våra kunder. Nu är vi väl positionerade för att möta de behoven, säger Marta Karlqvist, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Marta Karlqvist

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.