Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Martin Edwall ny managing partner på NORD DDB

Publicerad: 25 oktober 2019, 08:43

I våras kommunicerade NORD DDB satsningen NORD X, där Alchemy, NOR/D och House Interactive integreras i ett affärsområde. Nu ansluter Martin Edwall som managing partner för att driva och utveckla NORD X.


Martin Edwall har i 20 år  arbetat inom fältet digitala tjänster och kommunikation. han har startat flera digitala byråer som köpts upp bla av Telenor och WPP. Senast kommer Martin från ett uppdrag hos NoA och Making Waves.

–För oss är det viktigt att kunna arbeta sömlöst och få ihop hela upplevelsen av ett varumärke eller produkt. Digital kommunikation är mycket mer än reklam och Martin har både den entreprenöriella sidan som krävs för att kunna driva ett erbjudande som NORD X samtidigt som han har en stark förståelse för vad kunderna faktiskt behöver, säger Andreas Dahlqvist, vd NORD DDB Stockholm i en kommmentar.

NORD X fokuserar på både produkt–och tjänsteutveckling och NORD DDB:s digitala erbjudande med expertis inom innovation, R&D och experience design. Nu satsar NORD DDB på att växa affärsområdet ytterligare.

– Ska man göra riktigt bra digitala upplevelser kan man inte jobba i silos, därför lockades jag av NORD DDB, med all talang under samma tak och en grym kundportfölj har vi fantastiska förutsättningar för att kunna bygga digitala upplevelser för våra kunder. Mitt största fokus blir att växla upp NORD X och se till att det blir ett tight integrerat erbjudande, säger Martin Edwall, managing partner NORD DDB i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.