måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mathias Kallio lämnar Resumé – får nyinrättad roll inom Di-gruppen

Publicerad: 29 maj 2019, 07:04

Mathias Kallio.

Foto: Andreas Elgstrand

Resumés, Dagens Medias och Medievärldens affärsområdeschef Mathias Kallio lämnar sin tjänst i samband med en större omorganisation av Bonnier Business Media. Istället går han till en nyinrättad roll som affärsutvecklingschef inom Di-gruppen.

Ämnen i artikeln:

Dagens MediaMedievärldenDagens IndustriMathias Kallio

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Bonnier Business Media, där bland annat Resumé, Dagens Media och Medievärlden ingår, kommer omorganiseras och gå tillbaka till en matrisorganisaiton. BBM:s nya affärschef Peter Fellman, som också är chefredaktör på Dagens industri, presenterade planerna i början av maj.

Samtliga titlar inom BBM, med undantag för Fastighetsnytt/Byggindustrin och Privata affärer, berörs av organisationsförändringen. Omorganisationen innebär även att områdena event, annons, prenumeration och redaktion få egna chefer. Ännu är det inte klart om nedskärningar väntar.

I samband med förändringarna kommer Mathias Kallio, som varit affärsområdeschef för Medievärlden, Dagens Media och Resumé, lämna sin roll. I stället blir han affärsutvecklingschef inom Di-gruppen, en nyinrättad tjänst. Det skriver Medievärlden.

– Vi gör en storsatsning inom nya områden för Di-gruppen och Mathias får en nyckelroll i det jobbet, säger Peter Fellman till Medievärlden.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev