Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Matter värvar från Jung

Publicerad: 4 Januari 2016, 13:15

Matter värvar kreatören Jacob Andrén som senaste åren har arbetat med varumärken som Sony, Volvo, Zound Industries.


Ämnen i artikeln:

JungRekryteringMatter

Sedan tidigare har han dessutom drivit eget filmproduktionsbolag och regisserat film åt bland annat SVT, Svenska Filminstitutet och ZDF samt belönats för sin dokumentärfilm "I bought a rainforest".

– Vi vet att all bra kommunikation måste grunda sig i en stark idé. En idé som kan mynna ut i flera berättelser och anpassas till relevanta kanaler. Helt enkelt sätta saker och ting i relevant kontext. Därför behöver vi kreatörer som både tänker koncept samtidigt som de har specialkunskaper i olika typer av hantverk som film, programmering, skrivande. Därför är vi superglada över att Jacob blir en del av vårt team, säger Charlotte Henriksson, vice vd & COO på Matter i ett pressmeddelande.

Jacob Andrén, som senast kommer från Jung Relations ser fram emot nya äventyr på Matter:

– Med rätt verktyg och människor tror jag att det går att göra värdefull kommunikation på riktigt. Och, jag tror Matter är en bra plats att göra det på. Jag ser fram mot att bidra och utmana med mina perspektiv, som pr-rådgivare, filmskapare och teknikfantast, säger han i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

JungRekryteringMatter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.