Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Matter värvar från USA

Publicerad: 5 oktober 2016, 07:40

Natalie N´doye och Buboo Jakobsson.

Foto: Pressbilder

Contentbyrån stärker upp med en meriterad duo: amerikanska kreatören Buboo Jakobsson och strategen Natalie N´doye från modeindustrin.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerMatter

Buboo Jakobsson flyttar till Sverige från New York där hon arbetade på Condé Nast, och vunnit flera Emmy Awards. Nu tar hon plats på Matters Stockholmskontor.
– Sverige är ett kreativt land och jag tror ibland att på en mindre marknad finns fler möjligheter att prova och göra stora, nya saker. Om du misslyckas, är det ingen big deal men om du lyckas kommer världen att göra allt för att kopiera dig! Dessutom kan vi alltid lära av det som görs i USA, lära av misstagen som görs där, och göra saker på ett bättre sätt på den här sidan av Atlanten, säger hon i en kommentar.

Natalie N´doye har en bakgrund inom modeindustrin och har på senare tid tagit sig in i kommunikationsbranschen.
–Att byta bransch efter tio år är en utmaning. Det var det inte helt enkelt för mig att komma in i byråbranschen. Det finns egentligen två vägar - antingen har du de rätta kontakterna eller så jobbar du dig upp från grunden. För mig var det mer som att komma in från sidan, så jag fick jobba lite hårdare för att hitta rätt. Någon som vågade rekrytera lite annorlunda, säger hon i en kommentar.

I samma veva flyttar Matter in på Alma – Stockholms nya medlemsklubb för kreatörer på Nybrogatan 8.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ContentbyråerMatter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.