Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Max Lagerbäcks nya jobb

Publicerad: 5 april 2016, 08:55

Max Lagerbäck.

Foto: Ulf Berglund

Max Lagerbäck lämnadet jobbet som presschef på MTG TV i samband med att bolaget omorganiserade. Nu blir han global pr-chef på spelbolaget Vera & John, skriver Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Max LagerbäckMTG TV

I januari 2015 slog MTG TV ihop marknads- och kommunikationsavdelningen till en enhet. I samband med sammanslagningen lämnade Max Lagerbäck jobbet som presschef.

Nu, ett drygt år senare, har han klart med nytt jobb. Max Lagerbäck ansvarat numera för pr-arbetet på spelbolaget Vera & John, skriver Dagens Media.

– Ingen kan ha undgått att branschen kännetecknas av stenhård konkurrens och att de olika aktörerna idag kommunicerar på sätt som är förvillade likt varandra. Det är en suboptimal situation. Min primära uppgift blir därför att tillsammans med det globala brand-teamet vässa Vera & Johns kommunikation i alla tillgängliga kanaler för att ytterligare stärka varumärket, säger han till sajten.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Max LagerbäckMTG TV

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.