Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

McCann värvar prisbelönad kreatörsduo

Publicerad: 29 februari 2016, 09:22

Henrik Düfke och Felipe Montt byråer byrå.

Den prisbelönta kreatörsduon Henrik Düfke och Felipe Montt på CP+B Stockholm värvas av McCann Stockholm.


Ämnen i artikeln:

McCann StockholmCP+BHenrik DüfkeFelipe Montt

Henrik Düfke, copywriter och Felipe Montt, art director, har ett förlutet på byråer som Mother, BBH, Grey London och nu senast CP+B. På den sistnämnda byrån gjorde de bland annat kampanjen "Avgörande ögonblick" för Sveriges Radios 90-årsjubileum.

McCann i Stockholm har flera tuffa år bakom sig med ledningsbyten, kundtapp och kraftiga förluster. Men den senaste tiden har byrån satsat stort på en ny kultur och nya medarbetare. Bland annat har de rekryterat Adam Kerj som kreativt ansvarig för McCann i Norden. Nu sällar sig alltså även Henrik Düfke och Felipe Montt till byrån.

– Det finns en härlig nyfikenhet och optimism hos våra kunder och därför är det extra kul att så duktiga, sköna människor som Henrik och Felipe vill vara med på det vi bygger här och leka med oss, säger Adam Kerj.

Enligt honom har McCann många nya jobb på gång, nya kunder och pitcher.

– Med tanke på allt kul som är på gång på McCann nu med Adam och gänget så känns den här möjligheten som den där så kallade no brainern för oss och hur vi vill jobba, säger Henrik Düfke.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.