Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

McCann växer med nya kunder och rekryteringar

Publicerad: 18 december 2019, 13:38


McCann har sedan sommaren vunnit i snitt ett nytt uppdrag per månad. Bland uppdragsgivarna återfinns bland annat Livsmedelsföretagen, AFRY, Schär och Kivra. En annan nyhet under hösten är ett påbörjat samarbete med McCann New York i den kreativa utvecklingen av ett nytt globalt uppdrag.

– Det känns positivt att vi löpande får kvitton på att vi bygger vidare McCann i rätt riktning. Jag känner att de stora ansträngningar vi har lagt ner börjar skörda frukt – och framförallt ska det bli mycket spännande att se vår kreativa utveckling när vi börjar se jobb tillsammans med våra uppdragsgivare under Q1 och Q2 nästa år, säger Johan Östlund, vd på McCann.

McCann har också anställt en rad nya personer och under starten på 2020 ansluter både en ny senior Client Lead samt en Jr. Planner. De personer som redan har anslutit är de lovande kreatörerna Erik Nyström, Rikard Köhler och Mathilda Brådhe samt seniora kreatören, Marcus Enström, tidigare Ingo och det egna bolaget Adplant.

– Jag känner mig ödmjuk inför att det tar tid att göra en förändring men med det gäng som är och som håller på att byggas är det bara fullt ös framåt. Vi ser fram emot att göra skillnad med våra kunder under nästa år. Både lokalt och globalt, säger Josefine Richards, ECD på McCann.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News