Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mediacom hittar ny vd hos Tui

Publicerad: 2 maj 2019, 07:43

Morten Flamand.

Morten Flamand lämnar rollen som sales & digital director på Tui för mediebyrån Mediacom.


Ämnen i artikeln:

MediacomGroup MGoogleTUI

Morten Flamand kommer närmast från resebolaget Tui där han med titeln sales & digital director ansvarat för ett team på 250 personer och drivit företagets digitala transformation. Tidigare erfarenheter inkluderar head of online sales på Tui och sales operations manager på Google, managing director på iProspect Nordic och online marketing manager på Sas.

Nu lämnar han Tui för att istället ta över rollen som vd på mediebyrån Mediacom. Marie Melin, vice vd på Mediacom har agerat tf vd sedan Joachim Nordlind lämnade under 2018.

– Morten är i mina ögon perfekt att leda Mediacom då han har gedigen erfarenhet från både byrå, digital media och från marknadsavdelningar som är erkänt framgångsrika digitalt. Vi är supertaggade att få värva en sådan kompetent ledare och visionär till Mediacom och till gruppen, säger Martin Hugosson, vd på Group M i Sverige, i ett pressmeddelande.

Morten Flamand kommenterar:

– Min tid på Tui har varit superspännande och lärorik i en digitalt mycket mogen
bransch. Nu ser jag fram emot att ta med mina erfarenheter till Mediacom och tillsammans med det stärka teamet på plats och fortsätta utveckla nuvarande och kommande kunder  med att växa och driva resultat i en tid där snabb förändring och förmåga till omställning är

avgörande för framgång.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

MediacomGroup MGoogleTUI

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.