Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

MediaCom rekryterar tre

Publicerad: 17 september 2018, 08:52

Foto: Pressbild

Therese Olsson, Madeleine Carlson och Patrik Skogsfors blir nya medarbetare på MediaCom.


Ämnen i artikeln:

VizeumMediacom

Therese Olsson och Madeleine Carlson rekryteras som account director i Stockholm respektive Göteborg, och Patrik Skogsfors går in i rollen som digital lead.

Therese Olsson har tidigare erfarenhet som marknadschef på matsajten Dinner Twist. De senaste tio åren har hon spenderat i Australien, där hon varit kundansvarig kundansvarig på både OMD och initiative.

Madeleine Carlson kommer senast från PHD, Airtime, Discovery Networks och Oddwork, där hon haft hand om försäljning och rekrytering. Hon har sedan tidigare erfarenhet från diverse roller på mediebyråer.

Patrik Skogsfors har sedan 2014 arbetat på Vizeum som digital projektledare och account manager med både lokala och globala kunder.

– Det har aldrig varit mer spännande att jobba med media och kommunikation än just nu. Den nya digitala och uppkopplade världen skapar fantastiska möjligheter för våra kunder. Vi har ett gemensamt synsätt att allt vi gör är sammanlänkat i ett större system av egna, förtjänade och köpta kanaler. Data och teknik blir allt viktigare men än så länge är vi övertygade om att det är människorna som gör skillnaden. Människor som är duktiga navigatörer i den digitala världen är våra superstars och vi är därför extra glada att få önska denna trio välkomna till oss, säger Marie Melin, tf vd på MediaCom, i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

VizeumMediacom

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.