Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mediaprovider-grundare blir seniorkonsult hos Media Sjutjugo

Publicerad: 6 maj 2013, 13:10

Patrik Mellin har anställts som seniorkonsult på Media Sjutjugo. Han har 20 års erfarenhet av mediebranschen och har bland annat byggt upp mediebolag som Mediaprovider.


Ämnen i artikeln:

Mediaprovider

– Jag tror att min kunskap och erfarenhet av att driva och utveckla  bolag på såväl operativ som strategisk nivå kommer väl till pass. Inte  minst när det gäller de digitala utmaningar som många i branschen just  nu brottas med, och kanske framförallt de som avser mobilen, säger  Patrik Mellin som bland annat grundade tidningen Mobil 1995.

Han är  ekonom från Stockholms Universitet och har bland annat byggt upp bolag  som Mediaprovider. Han har också suttit i styrelsen för olika  tillväxtbolag och arbetat med alltifrån strukturomvandlingar och  organisationsförändringar till utlandsetableringar och effektivisering  av redaktionellt arbete.

– Patrik breddar och kompletterar vår  kompetens på Media Sjutjugo ytterligare. Både i olika digitala frågor  men även när det gäller finansiering, värdering och uppköp av bolag.  Uppdrag som vi tidigare tvingats tacka nej till, säger Björn Lorentzi vd  på Media Sjutjugo i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Mediaprovider

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.