Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mediebyrån Zenith förstärker

Publicerad: 5 oktober 2017, 11:11

Zeniths vd Anna Hjalmarsson tillsammans med Angela Gustafsson Redén.

Angela Gustafsson Redén blir ny nordic client service director på mediebyrån Zenith.


Ämnen i artikeln:

Zenith MediaBoschZenith

Angela Gustafsson Redén kommer närmast från Bosch Siemens där hon haft en roll som sales- och marketingmanager för Norden.

– Vi är mycket stolta och glada över att vi lyckats locka Angela till oss. Angela har en gedigen erfarenhet både från annonsörsidan, men också från byråsidan. En viktig rekrytering och pusselbit i vårt fortsatta arbete med att bygga Zeniths erbjudande samt varumärke, säger Anna Hjalmarsson, vd Zenith Sverige.

På Zenith blir Gustafsson Redén kundansvarig för Electrolux, en kund som nyligen valde att utöka Zeniths uppdrag på nordisk basis. Gustafsson Redén tillträder sin roll med omedelbar verkan.

– Det känns mycket spännande och roligt att nu gå in som Nordic Client Service Director på Zenith. Byrån har en imponerande kundlista och jag ser verkligen fram emot att börja arbeta med de olika uppdragen, säger Angela Gustafsson Redén i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Zenith MediaBoschZenith

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.