Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Meriterad kreatör blir delägare i Graviz

Publicerad: 26 augusti 2015, 07:50

Peter Eriksson blir delägare i ny byrå.

Foto: Andreas Elgstrand.

Peter Eriksson lämnar DamnGoodAgency (DGA) dit han gick efter 14 år som kreatör på McCann. Nu blir han partner i nystartade Graviz.


Ämnen i artikeln:

McCann StockholmKarriärPeter ErikssonDGA

Vid årsskiftet drog YouMe:s tidigare vd Rodrigo Pozo Graviz igång den nya byrån som tagit hans efternamn. Med på tåget följde bland annat Hans Sydow. Nu har de plockat in en ny partner i form av Peter Eriksson som lämnar DGA.

– Efter väldigt många år som anställd känns det helt rimligt att ta ett ökat ansvar för så väl kultur som produkt på jobbet. Det är kanske en kliché, men faktum är att Graviz står inför en väldigt spännande tid med flera nya uppdrag och organisatoriska förändringar (läs flytt, ny kaffemaskin och annat skoj) som jag ser fram emot att vara en del av. Dessutom är de bra på att ge mig utrymme vid byråstereon, vilket är ett plus, säger han i en kommentar.

Peter Eriksson har lång erfarenhet efter 14 år på Storåkers McCann / McCann Stockholm. Han har vunnit en rad priser genom karriären och jobbat med kunder som Max, Ikea och Lantmännen.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Peter som ny delägare här på Graviz. Han kommer med värdefull erfarenhet från en rad stora kunder och som start-up är det kul att addera ännu fler skarpa människor. Under våren har vi fått in ett antal nya uppdrag och sett en stark tillväxt som möjliggör det här steget, kommenterar Rodrigo Pozo Graviz.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.