Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Metro Esport värvar ny krönikör

Publicerad: 26 februari 2018, 11:32

Linda Hermansson

Foto: Simon Krona/Metro

Linda Hermansson blir ny esportkrönikör i Metro. Hon är community manager för streamingplattformen Znipe TV.


Ämnen i artikeln:

MetroKrönikör

Linda Hermansson började som praktikant på Fragbite för cirka fyra år sedan och har arbetat jorden runt som videoreporter i branschen. Den senaste tiden har hon arbetat som community manager för streamingplattformen Znipe TV.

Nu kommer att satt kriva återkommande krönikor om esport för Metro. Det blir mycket tankar och åsikter om både aktuella och icke-aktuella ämnen, men även några tips här och där, vilket hon älskar att dela med sig av.

– Som sann gamer går det inte att beskriva med ett annat ord än EPIC, att bli en del av metros esportsatsning, säger Linda Hermansson i ett pressmeddelande.

– Linda har en unik kompetens. Hon har både lång erfarenhet i esporten, bred kunskap om branschen och en perfekt journalistisk profil för att skriva initierade krönikor. Linda brinner för esporten och det märks verkligen. Jag är väldigt glad att ha med henne i vår esportsatsning, säger Metro Esports redaktör Erik Glanell i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MetroKrönikör

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.