Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Metro Mode värvar Ida Warg

Publicerad: 19 januari 2017, 08:48

Metro Mode förstärker sitt starka bloggteam och fortsätter att satsa på sitt hälsosegment genom att rekrytera Ida Warg, en av Sveriges största profiler inom träning och hälsa.


Ämnen i artikeln:

MetroMetro Mode

Personliga tränaren och hälsoprofilen Ida Warg har under sina år som bloggare inspirerat kvinnor till att respektera och älska sina kroppar genom en hälsosam inställning till träning och mat. För Ida betyder hälsa att må bra utan magont, stress eller ångest.

– Idas syn på träning och välmående går helt i linje med det budskap vi vill förmedla med Metro Mode Hälsa. Under våren 2017 fortsätter vi att satsa hårt på vårt hälsosegment och är därför väldigt glada över att välkomna Ida i vårt team, säger Jenny Sunding, hälsoredaktör på Metro Mode i ett pressmeddelande.

I bloggen som lanseras under vecka 4 på metromode.se kommer hälsoprfilen att dela med sig av tränings- och kosttips, hälsosamma recept, sin egen träning och allt annat som händer i hennes vardagsliv.

– Det känns jättekul att flytta min blogg till Metro Mode och jag ser fram emot att börja jobba med alla positiva och härliga människor i teamet bakom sajten, säger Ida Warg i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MetroMetro Mode

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.