Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Metro rekryterar ny native-chef

Publicerad: 20 augusti 2018, 13:01

Anneli Wikström

Foto: Pressbild

Annel Wikström ersätter Vivi Wallin som ny native-chef. Vivi Wallin ska i sin tur satsa på det egna mediehuset Fixa Själv AB.


Anneli Wikström blir ny native-chef för Metro Media House. Hon har lång erfarenhet inom företaget och kommer närmast från tjänsten som featurechef samt vikarierande redaktionschef.

– Jag är väldigt glad att Anneli Wikström har tackat ja till rollen. Hon är en utmärkt chef och har stor erfarenhet av innehållsproduktion. Native advertising är en viktig digital intäktskälla som kommer att växa i betydelse, säger Thomas Eriksson, Publisher och ansvarig utgivare, i en kommentar.

Anneli Wikström ersätter Vivi Wallin som ska satsa på det egna mediehuset Fixa Själv AB.

– Det känns otroligt roligt och spännande. Jag ser verkligen fram emot att sätta mig in i arbetet nu. Native Studio består av ett väldigt kompetent och drivet team och tillsammans ska vi fortsätta att utvecklas, hitta nya format och växa, säger Anneli Wikström.

Anneli Wikström tillträder sin nya tjänst under hösten.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.