Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Michael Fällström går från Stampen till Mitt i

Publicerad: 15 april 2016, 08:02

Nuvarande försäljningschefen för Stampen Local Media i Stockholm blir i sommar istället kommersiell direktör för försäljningsavdelningen på lokaltidningen Mitt i.

Ämnen i artikeln:

Stampen Local MediaMitt iTV4Dagens MediaAlma Talent

MF

Mårten Färlin


Michael Fällström blir även övergripande ansvarig för avdelningen.

– Vi är mycket glada att knyta Michael Fällström till oss. Han tillför både en bred kompetens från branschen och ett erfaret ledarskap som stärker Mitt i:s utvecklingsresa, säger vd Erik Norberg i en kommentar.

TV4, Dagens M ediaoch Talentum är ytterligare några av den nyvärvades tidigare arbetsgivare.

– Jag ser fram emot att få möjligheten att komma till Mitt i som har en sådan oerhört stark produkt med lokal förankring i Stockholmsområdet. Det är en förmån att få möjlighet att jobba med så många kompetenta människor som arbetar på Mitt i och den glöd som de visar för den lokala bevakningen, säger Michael Fällström själv och fortsätter:

– Nu ska vi fortsätta den förändringsprocess som redan har inletts och se till att utveckla vårt erbjudande till det vassaste på den lokala marknaden. Det är stor förändring i medielandskapet idag men människor har alltid varit intresserade av den lokala nyhetsbevakningen och det är det vi ska erbjuda dem på olika plattformar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev