Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Microsoft plockar från Nordnet

Publicerad: 29 maj 2015, 08:29

Johanna Snickars

Foto: Pressbild.

I juli tillträder Johanna Snickars sin nya tjänst som pr-chef på Microsoft Sverige. Hon lämnar därmed sitt uppdrag på Nordnet, där hon ansvarat för PR och kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Karin ZingmarkMicrosoftNordnet

– Det känns oerhört roligt att få ta sig an drömutmaningen att bli pr-chef för Microsoft, ett av världens starkaste varumärken som just nu är inne på en spännande förändringsresa. Microsoft har en hög innovationstakt och en stor förståelse för vikten av extern och digital kommunikation. Jag ser fram emot att ge mig in tech-branschen igen och som geek girl är det ett extra plus att jobba med ett varumärke jag redan använder dagligen, säger Johanna Snickars.

Under sin tid på Nordnet arbetade Johanna Snickars bland annat med att skapa och utveckla företagets digitala närvaro som bland annat har innefattat podcasts och bloggar. Utöver det har hon erfarenhet från att ha arbetat på en rad pr-byråer och hon har också varit pr-chef på ERV.

– Vi har under ett par månaders tid letat med ljus och lykta efter Microsoft Sveriges nya pr-chef. Vi sökte en person med gedigen pr bakgrund, ett brinnande intresse för digital kommunikation, ett starkt inre driv och en entreprenöriell anda. Jag är mycket glad över att ha hittat Johanna, säger Karin Zingmark, marknadschef Microsoft Sverige.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.