Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Microsoft stärker upp kommunikationsteamet

Publicerad: 3 april 2019, 08:45

Rebecka Andreasson och Andreas Wingren.

Andreas Wingren och Rebecka Andreasson ansluter till Microsofts kommunikationsteam.


Ämnen i artikeln:

Microsoft

Andreas Wingren ansluter till Microsoft som ny pr- och kommunikationschef. Senast kommer han från BCW där han kundansvarig och pr-specialist för byråns kunder inom tech. Tidigare i karriären har han bland annat jobbat som pr-manager för Microsoft åt JMWGolin.

– Det känns otroligt roligt och spännande att axla utmaningen som kommunikationschef på Microsoft Sverige, en organisation som jag vet sätter ett högt värde på extern och intern kommunikation. Microsoft har en central roll i att driva teknikutvecklingen framåt och är ett av världens starkaste varumärken, det i kombination med företagets starka närvaro i Sverige skapar superintressanta kommunikationsmöjligheter, säger Andreas Wingren.

Rebecka Andreasson blir som communications manager ansvarig för både extern och intern kommunikation på Microsoft. De senaste två åren har hon jobbat för Microsoft som konsult men tar nu klivet över och får en fast tjänst på bolaget.

– Microsoft Sverige befinner sig i en innovativ fas på produktsidan, men arbetar även aktivt med frågor som mångfald, inkludering och jämställdhet inom tech-branschen. Det är ett viktigt arbete som jag brinner mycket för och samtidigt något som gör min roll både inspirerande och utmanande, säger Rebecka Andreasson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Microsoft

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.