Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mikael Sandström till Prime

Publicerad: 18 februari 2016, 07:41

Från Moderaterna till Prime.

Foto: Press

Fredrik Reinfeldts tidigare statssekreterare Mikael Sandström värvas av pr-byrån Prime.


Ämnen i artikeln:

PressekreterarePrime PRFredrik ReinfeldtModeraterna

Mikael Sandström var under alliansregeringen 2006-2014 statsminister Fredrik Reinfeldts högra hand i rollen som statssekreterare. Han kommer närmast från rollen som samordningschef på Moderaterna.

Nu går han vidare i karriären – som senior rådgivare hos Prime pr.

– Jag är stolt över att ha bidragit till Moderaternas och Alliansens utveckling i över ett decennium, inte minst under åtta år i regeringsställning. Att utarbeta genomförbara förslag som adresserar riktiga samhällsproblem är både utmanande och stimulerande. Nu känns det spännande att få möjlighet att tillämpa mina erfarenheter från politiken och arbetet i regeringskansliet på nya arenor tillsammans med Prime. Som seniorkonsult kommer jag få arbeta med strategiutveckling i ett brett nätverk och det ser jag fram emot, säger Mikael Sandström i en kommentar.

Hanna Hellquist ansvarig för public affairs-verksamheten på Prime, säger:

– Det våra kunder just nu efterfrågar mest är vägledning i att förstå det som just sker i det politiska landskapet. I ljuset av detta är Mikael helt enkelt en drömrekrytering. Jag ser fantastiska möjligheter att dra nytta av hans unika erfarenheter för våra klienter, säger Hanna Hellquist ansvarig för public affairs-verksamheten på Prime.

Mikael Sandströms första dag blir den 4 april.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.