Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Miljöpartist blir pr-konsult

Publicerad: 19 augusti 2015, 08:02

Håkan Sundberg har jobbat för Miljöpartiet i 17 år. Nu blir han seniorkonsult på Rud Pedersen.


Ämnen i artikeln:

Rud PedersenMiljöpartiet

Inom Miljöpartiet har Håkan Sundberg verkat på både riks- och Europanivå. Senaste var han politisk sekreterare i riksdagen med ansvar för utrikes- och försvarsfrågor - ett område han jobbat med sedan 2007. PA-byrån Rud Pedersen har bland annat försvarskoncernen Saab på kundlistan.

– Företaget fortsätter att växa i snabb takt och med Håkan Sundberg som rådgivare kan vi ge kunder än bättre råd och politisk analys och god insikt i ett av regeringspartiernas utveckling, säger Andreas Krohn, Sverigechef på Rud Pedersen, i ett pressmeddelande.

Med det senaste nytillskottet består Rud Pedersens Stockholmskontor av 23 medarbetare.

– Jag har haft den stora förmånen att få arbeta med politik på riksnivå för Miljöpartiet under en lång rad år. När det var dags att lämna kändes steget inte långt tack vare Rud Pedersens starka fokus på Public Affairs. Här finns en stark senior tyngd och ett tydligt fokus på en bred politisk mix av konsulter som är unik i branschen, kommenterar Håkan Sundberg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Rud PedersenMiljöpartiet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.