Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Miltton Labs värvar sociala medier-expert

Publicerad: 27 oktober 2016, 07:29

Johannes Gustavsson går till Miltton Labs.

Foto: Pressbild

Miltton Labs knyter till sig 19-årige Johannes Gustavsson som expert i sociala medier.


Ämnen i artikeln:

Miltton Labs

Johannes Gustavsson har idag byggt upp en följarskara på 40 000 i sociala medier, varav 26 000 finns på Instagram. Han driver även podcasten ”Ännu en podd” och är redaktör för Youtube-tidningen ”Oh my vlog” tillsammans med Youtube-profilen Manfred Erlandsson.

Nu rekryterar Miltton Labs 19-åringen till rollen som specialist i sociala medier.

– Johannes är ett underbarn på sociala medier. Det som skiljer honom från många andra i hans generation är att han både är en briljant utförare, och kan förklara sina hemligheter för andra, säger Martin Borgs, innovationschef på Miltton Labs.

LÄS MER: Miltton Labs utvecklare startar eget techbolag

Johannes Gustavsson:

– Jag har spenderat en stor del av min ungdom med mobilen i näven och kompisar som idag är några av landets mest inflytelserika influencers. Det har gett mig en djup förståelse för sociala medier, och chansen att jobba med dem på olika sätt. Det ska bli kul att jacka in i Miltton Labs team och hjälpa andra att nå ut, säger han.

Miltton Labs grundades av Fredrik Andersson, Martin Borgs and André Assarsson i juni 2015. Bolaget har idag sju anställda.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Miltton Labs

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.