Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mindmakers PR rekryterar schlagerstjärnan Viktor Frisk

Publicerad: 2 september 2015, 08:52

Christina Saliba och Viktor Frisk

Mindmakers stärker sitt erbjudande inom sociala medier. Artisten och sociala medier-profilen Viktor Frisk tillträder den nya rollen som social media director, med ansvar för att utveckla byråns sociala mediererbjudande.


Ämnen i artikeln:

Mindmakers PRRekrytering

Viktor Frisk får den nya rollen som social media director på Mindmakers. Han får därmed ansvaret för att utveckla byråns erbjudande inom nya medier samt jobba med kundernas sociala medier.

– Viktor Frisk är en drömrekrytering. Han har varit otroligt framgångsrik och kreativ i att bygga sin egen framgång med hjälp av sociala medier. Han är ung, smart och kan sin sak. Nu kommer både vi och alla våra uppdragsgivare kunna dra nytta av hans kompetens. Vi vill bli bäst på sociala medier, vi är redan på god väg men vi kan alltid bli bättre. Viktor kommer vässa vårt erbjudande än mer, säger Christina Saliba, vd på Mindmakers i ett pressmeddelande.

Viktor Frisk är modebloggaren som blev en artist det snackas om. Tillsammans med Samir Badran bildar han Samir & Viktor som haft stora framgångar med låtarna "Success", "Groupie" och "Saxofuckingfon", som streamats fler än 50 miljoner gånger på Spotify. Viktor Frisks Instagramkonto följs av 241 000 personer.

– Det känns riktigt kul att bli en del av Mindmakers som som är Sveriges modigaste pr-byrå. De ligger i framkant och vågar hela tiden testa nya saker. Sociala medier är något av de viktigaste vi har idag och jag ser en grym potential att utvecklas och växa med dem, säger Viktor Frisk.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PRRekrytering

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.