Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mindshares vice vd till Discovery

Publicerad: 9 april 2018, 08:54

Fredrik Edberg.

Foto: Pressbild

Fredrik Edberg blir commercial director och ska rapportera till försäljningsdirektören Nicklas Norrby.


Ämnen i artikeln:

MindshareDiscovery Networks SwedenMediebyråer

Fredrik Edberg har varit vice vd på Mindshare sedan 2011 och har över 20 års erfarenhet av mediebranschen i ryggen. Nu byter han från byrå- till mediebranschen och Discovery Networks Sweden.
– Fredrik är en tung branschperson med mycket erfarenhet och kunskap om medias roll i annonsörens affär. Jag är oerhört stolt och glad över att hälsa honom välkommen. Dessutom är jag övertygad om att Fredrik, tillsammans med nyligen rekryterade Sanny Ekstrand, kommer bli viktiga nyckelspelare i vårt dreamteam-bygge på försäljningsavdelningen, säger Nicklas Norrby, Vice President Sales, Discovery Networks Sweden i ett pressmeddelande.

Fredrik Edberg tillträder sin nya position i höst.
– Jag känner en stor tacksamhet till GroupM och Mindshare för de möjligheter till utveckling som jag fått under mina 18 år inom gruppen, och jag är stolt över att Mindshare är ett företag i medvind som jag nu lämnar för en ny och spännande utmaning.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.