Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ministerns pressekreterare startar eget

Publicerad: 12 april 2018, 09:08

Helena Paues

Gymnasieminister Anna Ekströms pressekreterare Helena Paues lämnar regeringskansliet för att starta egen verksamhet. Hon kommer utöver egna kunder samarbeta med Geelmuyden Kiese


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Helena Paues har varit pressekreterare på regeringskansliet sedan regeringsskiftet 2014. Nu står det klart att hon kommer att lämna sin tjänst för att starta egen pr-verksamhet ochutöver egna kunder att samarbeta med Geelmuyden Kiese som hon också kommer att dela lokaler med. Innan tiden som pressekreterare till gymnasieminister Anna Ekström har hon haft samma roll hos tidigare sjukvårdsministern Gabriel Wikström. Helena Paues Kommunikation AB kommer arbeta med att hjälpa företag och organisationer med opinionsbildning, pr och press.

– Att arbeta i regeringskansliet är fantastiskt. Och ett hårt arbete som ställer stora krav på tålamod, mod och flexibilitet. Det enda man med säkerhet vet är att det är aldrig långtråkigt. Mina nya kollegor och kunder ha stor nytta av allt jag gjort under de här åren. Till exempel snabbt pressarbete, profilering av företrädare och naturligtvis en massa kunskaper om vård, omsorg och skola, säger Helena Paues.

Har du några kunder från start?
– Jag har blivit kontaktad av ett par företag. Känns naturligtvis roligt att snabbt få så positiv respons.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.