Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Minnesota rekryterar Account Director och scenograf

Publicerad: 17 oktober 2014, 12:10

Anette Moreau, Account Director och Minna Magnusson, scenograf

Minnesota Communication stärker upp teamet med Anette Moreau som blir ny Account Director och Minna Magnusson som anställs som scenograf.


Ämnen i artikeln:

Minnesota Communication

Anette Moreau kommer senast från Sitecore där hon arbetat som marknadschef. Hon har även mångårig erfarenhet från byråsidan på bland annat Augusti och Trackster.

– Jag tycker det är väldigt roligt att få komma in på Minnesota, det är en byrå med en bred kompetens och jag ser stora möjligheter att med min bakgrund inom digital kommunikation utveckla både befintliga och nya kunder, säger Anette Moreau i ett pressmeddelande.

Minna Magnusson är nyutexaminerad från Formlinjen på Beckmans Designhögskola där hon bland annat har formgivit en vas som vann Design House Stockholm's glas-stipendie och ställt ut på Möbelmässan i Milano och Formex.

– Jag är extremt glad att direkt efter examen få den här chansen och i och med den ta ett stort hopp ut i verkligheten. Ser fram emot att lära mig massor och få utvecklas i min roll som scenograf i team med ett så peppat gäng som på Minnesota, säger Minna Magnusson i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Minnesota Communication

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.